Sfaturile GLAMI: Cum poți adopta Barbiecore, trendul verii 2023


Păpușa Barbie, o legendă pentru copiii multor generații, a prins viață de curând într-un film ce a acaparat marile ecrane. Și, odată cu noua producție din cinematografe, a revenit în atenția tuturor trendul hainelor „roz Barbie” sau Barbiecore.

Așa cum era de așteptat, acest curent a fost puternic amplificat de mediul online. În poze sau videoclipuri, utilizatorii și-au dorit să creeze cât mai multe ținute de inspirație Barbie, iar asta se oglindește în datele puse la dispoziție de platforma de descoperire a modei www.glami.ro. Mai exact, în perioada 15-24 iulie 2023, săptămâna în care a avut loc premiera filmului, căutările termenilor „barbie” și „roz” au crescut cu 120%, respectiv 57%.

Poate fi Barbiecore inclus într-o manieră facilă în garderoba de zi cu zi? O culoare care potențează încrederea în sine, feminitatea și bucuria, rozul poate părea o variantă cromatică complicată, dar noi suntem aici să te ajutăm cu câteva sfaturi și inspirație pentru a compune o ținută perfectă pentru orice ocazie vara aceasta.

Rochiile, definiția feminității

Printre cele mai distinctive simboluri ale feminității se numără rochiile, articole destul de senzuale. În roz, te vei transforma într-o vedetă oriunde ai fi, iar vara exact asta te încurajează să faci: să experimentezi! Așadar, când să porți această culoare dacă nu acum?

Alege orice model, întrucât este important să te simți bine purtându-l. Nu poți da greș cu un croi supradimensionat sau în A, cu rochii tip cămașă sau cu bretele atipice, precum cele cu fundițe. Pe scurt, garderoba ta aproape că nu are limite sezonul acesta! Și dacă nu știi unde să găsești piesele vestimentare dorite, intră pe  GLAMI și bucură-te de opțiuni după bunul plac!

Accesoriile roz, versatile și de efect

Celor care caută articole mici și de efect le recomandăm să mizeze pe accesoriile roz. De exemplu, o geantă de mână este o alegere excelentă. Poate fi asortată cu orice: cu o ținută în nuanțe universale, precum bej sau negru, căreia îi va da strălucire, dar și cu una mai îndrăzneață, cum ar fi cea portocalie – până la urmă, contrastul culorilor puternice este foarte dorit vara aceasta.
De asemenea, optează pentru o geantă de mărime medie, care să aibă valoare atemporală și pe care să o folosești multe sezoane de acum înainte, nu doar în cele de vară!

Pantofi sport roz, pentru persoanele nonconformiste

Pantofii sport au devenit piese de interes pentru fiecare eveniment de modă. Prin urmare, nu-ți fie teamă să-i incluzi în ținutele tale zilnice! Desigur, nu uita să experimentezi: pot fi doar puțin roz sau pot avea elemente fuchsia. Nu există constrângeri, așa că dă frâu liber imaginației și distrează-te!

Cum să stilizezi astfel de pantofi? Ei bine, se potrivesc de minune cu un tricou alb și pantaloni simpli – chiar blugi. Dacă vrei să încerci ceva mai puțin convențional, alege o rochie florală. Garantăm că vei întoarce privirile indiferent dacă te plimbi pe străzile orașului sau pe plajă!