130 programe de formare profesionala vor incepe in luna martie 2023, la nivel national

[ad_1]

Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă va organiza în luna martie 2023, 130 programe de formare profesională pentru un număr de 1.950 persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Județene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului București.

IMPORTANT: Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător comercial – 142 persoane; competențe cheie – comunicare în limba română – 140 persoane; competențe digitale de utilizare a tehnologiei informației ca instrument de învătare și cunoaștere – 112 persoane; operator introducere, validare și prelucrare date – 110 persoane; ajutor bucătar – 98 persoane; nstalator instalații tehnicosanitare și de gaze – 90 persoane; îngrijitor spații verzi – 84 persoane; manichiurist – 62 persoane; coafor – 56 persoane; contabil – 51 persoane. Judeţele în care, în luna martie 2023, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Dâmbovița (182 persoane), Suceava (126 persoane), București (112 persoane).

Pentru detalii, cei interesaţi se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domicliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe www.anofm.ro , la secţiunea “Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Articolul 130 programe de formare profesionala vor incepe in luna martie 2023, la nivel national apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]