Vrei să devii model de videochat? Iată câteva sfaturi care te vor ajuta să comunici cu străinii de pe internet 

În orice domeniu este necesar să treci printr-o perioadă de adaptare, iar videochatul nu face excepție. Modelele fără experiență își fac griji și sunt speriate de ideea de a comunica cu străini. De unde vine incertitudinea? Este groaznic să faci o impresie proastă, să pari confuză, neinteresantă, să te încurci ori să spui ceva greșit. După câteva încercări, noul model înțelege faptul că membrii sunt oameni obișnuiți și nu este nimic înspăimântător în această slujbă. Cu toate acestea, până când rigiditatea dispare, din cauza experiențelor inutile, este ușor să faci greșeli comune.

Iată cum scapi de frica de eșec, dacă ești model de videochat 

În primul rând, trebuie să înțelegi cum să atragi și să reții atenția în conversație. Cel mai important – răspunde la mesaje. Emoțiile, expresiile faciale și gesturile sunt ajutoarele modelului. Chiar dacă alegi să afișezi imaginea unei dame reci și reținute, uneori ar trebui să-ți schimbi expresia feței: ridică o sprânceană, fă cu ochiul, zâmbește. Al doilea punct important este să nu mai fi timidă în legătură cu abilitatea ta de a conversa în engleză. Pentru o vorbitoare care nu este nativă, este normal să greșești, să ai un accent, o pronunție medie și să nu ai un vocabular complex.  Dacă vrei mai mult, te poți interesa despre angajări în videochat aici, pe gloria-agency.ro, unde oameni profesioniști se vor ocupa să te învețe engleza, astfel ca tu să poți conversa cu orice membru. 

Ce nu ar trebui să faci? Să te lași distrasă de alți membri în timpul privat: acest lucru este enervant și ofensator. Pare că te-ai plictisit de o persoană și vrei să termini cât mai curând posibil. Nu pune același tip de întrebări, nu te repeta și nu fi nepoliticoasă. Pare evident, dar unele persoane pot exagera cu o imagine brutală, în loc să afișeze emoție, iar asta provoacă doar dorința de a încheia rapid conversația. Nu deveni tăcută. După cum poți observa, oamenii au nevoie de provocări emoționale. Mai simplu spus, arată membrului că este interesant, că a sa companie este plăcută pentru tine, iar atunci vei obține un public recunoscător și, mai mult decât atât, generos. 

Pentru a recapitula – membrii unei comunități de videochat sunt încântați să vadă interes sincer și emoție. Fii interesată de dorințele și starea de spirit a interlocutorilor. Ține minte că este mai bine să vorbești mai mult despre subiecte abstracte decât să întrebi ceva ce o persoană ar considera a fi prea personal.

Așadar, acum știi nu numai cum să începi o conversație cu un străin, ci și cum să o menții, să găsești un numitor comun și să devii un interlocutor constant. Totul este mult mai interesant atunci când munca nu reprezintă doar goana după un venit mare. Cu cât sunt mai mulți membri, cu cât ratingul și câștigurile sunt mai mari, cu atât ești mai de succes, mai încrezătoare și mai fericită.

Sursa foto: unsplash.com