Ai ploșnițe în casă sau la birou? Apelează la servicii de dezinsecție ploșnițe

Casa oricărei persoane este un habitat ideal pentru ploșnițe. Există tot ce au nevoie pentru viața lor confortabilă: temperatură adecvată, hrană și multe locuri izolate pentru reproducere. Succesul combaterii 100% poate fi asigurat doar prin servicii specifice de dezinsectie plosnite.

Ploșnițele de casă sunt insecte care sug sânge și provocă boli și multe probleme oamenilor. Primele semne ale apariției ploșnițelor în casă sunt semnele roșii umflate de pe piele, pe care le poți descoperi dimineața după trezire și mici pete de sânge pe cearșaf. În același timp, pe mobilier, plinte și tapet apar puncte negre, care reprezintă rămășițe ale activității insectelor. 

Uneori, în casă apare un miros acru neobișnuit, similar cu fermentarea fructelor de pădure. Poți utiliza toate metodele de pe piață, dar nu trebuie să te aștepți la o eficiență ridicată, mai ales dacă ai un birou sau o casă mai veche, puternic infestată cu aceste insecte. Doar specialiștii pot combate dăunătorii, deoarece folosesc agenți puternici care opresc activitatea vitală a insectelor. În același timp, instrumentele utilizate nu au niciun efect asupra oamenilor și nu dăunează animalelor de companie.

Cum apar ploșnițele și cum să scapi de ele?

Ploșnițele se pot instala într-o casă în orice perioadă a anului. Și cu toate acestea, nu doar condițiile insalubre sunt cauza apariției lor. Ploșnițele se instalează chiar și în apartamente foarte curate, bine întreținute, deoarece principalul mediu pentru ele, este căldura și prezența oamenilor.

Ploșnițele intră în casă din exterior. Poți aduce larve sau ouă în casă pe tălpile pantofilor sau le poți aduce în casă odată cu lucrurile cumpărate dintr-un magazin sau dintr-un hotel. Totuși, cel mai frecvent motiv de apariție a ploșnițelor este pătrunderea de la vecini. Cei care s-au confruntat cu problema ploșnițelor cel puțin o dată în viață știu că este destul de dificil să îndepărtezi aceste insecte, datorită vitalității și capacității lor de a se reproduce rapid. 

În plus, insectele se ascund în timpul zilei și nu sunt atât de ușor de detectat. Singurul mod de a scăpa de ele, este să soliciți servicii profesionale de dezinsecție ploșnițe de la firmă DDD specializată.

Cele mai confortabile temperaturi pentru activitatea normală de viață și fertilitatea ploșnițelor, sunt în intervalul 20-30 de grade C. Acest lucru explică de ce ploșnițele trăiesc atât de bine în apartamentele oamenilor. În același timp, ploșnițele supraviețuiesc bine schimbărilor de temperatură de la -20 de grade C la +50 de grade C. Firma de dezinsecție ploșnițe dispune de aparatura și soluțiile necesare combaterii acestor dăunători.