Sănătatea este la un clic distanță cu Centrul Medical Dr. Calugaru

În era digitală, accesul la servicii medicale de calitate nu a fost niciodată mai ușor. Din confortul casei tale, acum poți să descoperi și să programezi o vizită la Centrul Medical Dr. Calugaru din Craiova, o instituție de top în domeniul neurologiei.

Experiență și profesionalism: Dr. Calugaru Lidia și Dr. Calugaru Tiberiu

La conducerea acestui centru stau Dr. Calugaru Lidia și Dr. Calugaru Tiberiu, doi medici care pun în prim plan sănătatea și bunăstarea pacienților. Împreună, ei aduc o experiență de peste 30 de ani în neurologie și neurofiziologie.

Cu specializare în Potențiale Evocate, Dr. Calugaru Lidia este un medic primar neurolog și doctor în științe medicale recunoscut în domeniu. A ocupat poziții de conducere la Spitalul Clinic Județean de Urgență Craiova și a obținut competența în Electromiografie în 2016. A contribuit semnificativ la dezvoltarea neurologiei printr-o serie de lucrări publicate și prezentări la conferințe și congrese.

De asemenea, Dr. Calugaru Tiberiu este un medic specialist neurolog cu experiență solidă, având studii în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova. Ca și colega sa, el a publicat lucrări de specialitate și a prezentat la diverse conferințe și congrese.

O nouă viziune asupra neurologiei

Înființat cu scopul de a oferi servicii de calitate în domeniul neurologiei și de a reduce stresul pacienților, Centrul Medical Dr. Calugaru a reușit să transforme experiența de spital într-una cât mai plăcută.

Echipa medicală este dedicată studiului sistemului nervos și identificării celor mai bune tratamente și tehnici de diagnostic pentru pacienți. În contract cu CAS Dolj, Centrul oferă în premieră pentru sectorul privat din regiunea Oltenia servicii de neurofiziologie ca Potențiale Evocate, Electromiografie și Testare viteza de conducere nervoasă.

Servicii de top la prețuri accesibile

Unul dintre principalele avantaje ale Centrului Medical Dr. Calugaru este tariful accesibil pentru serviciile oferite. De exemplu, un consult de Electromiografie și diagnostic neurofiziologic costă doar 220 lei, iar consultațiile sunt gratuite prin contract cu CAS Dolj.

Unde îi găsiți

Str. Arh. Ion Mincu, nr.11 (in spatele facultatii de Drept), Craiova, Dolj

Mobil: +40 726 221 020
Fix: +40 251 543 820

Program:
Luni 14:00-18:00
Marti 10:30-17:30
Miercuri: 10:30-17:30
Joi: 10:30-17:30
Vineri: 10:30-17:30
Sambata: 09:00-12:00