Kit Monitor de 7″ cu 2 Camere Marșarier pentru Camion, Autocar și Rulotă – Siguranță și Vizibilitate la Cel Mai Înalt Nivel – electroniceonline.ro

Pentru vehiculele mari, cum ar fi camioanele, autocarele și rulotele, manevrarea și parcarea pot fi adevărate provocări. Kit Monitor de 7″ cu 2 Camere Marșarier pentru Camion, Autocar și Rulotă este soluția ideală pentru a spori siguranța și a oferi o vizibilitate excelentă în timpul acestor manevre. Conceput pentru a fi utilizat pe o varietate de vehicule utilitare și comerciale, acest kit combină tehnologia avansată cu un design robust, oferind performanțe fiabile și durabile.

Caracteristici Display

Alimentare Versatilă

Display-ul de 7″ este alimentat de la o sursă de curent continuu de 12V până la 24V, ceea ce îl face potrivit pentru o gamă largă de vehicule, de la autoturisme până la camioane mari și utilaje industriale.

Dimensiune și Format

Cu o dimensiune de 7 inch și un format 16:9 (4:3), acest display oferă o vizualizare clară și detaliată a imaginii captate de camerele de marșarier. Rezoluția de 480 x 272 pixeli asigură o calitate bună a imaginii, facilitând observarea obstacolelor din spatele vehiculului.

Compatibilitate PAL/NTSC și Dual Video Input

Display-ul suportă formatele video PAL și NTSC, oferind flexibilitate în utilizarea diverselor tipuri de camere video. Cele două intrări video permit conectarea simultană a două camere, oferind o acoperire extinsă și versatilitate în monitorizare.

Contrast și Temperatura de Lucru

Cu un contrast de 300:1, display-ul oferă imagini clare și distincte. Este proiectat să funcționeze într-un interval larg de temperaturi, de la -30°C până la +70°C, asigurând performanțe fiabile în diverse condiții climatice.

Specificații Tehnice Camere Marșarier

Night Vision și Unghi Larg de Vizualizare

Camerele de marșarier sunt echipate cu 18 LED-uri IR (infraroșu), oferind vizibilitate nocturnă excelentă. Unghiul de vizualizare de 120 de grade asigură o acoperire largă, minimizând punctele moarte și sporind siguranța în timpul manevrelor de mers înapoi.

Construcție Durabilă și Rezistentă

Carcasele metalice ale camerelor sunt rezistente la șocuri și intemperii, având o certificare de impermeabilitate IP67. Aceasta garantează o protecție completă împotriva prafului și a apei, făcându-le ideale pentru utilizarea în condiții de muncă dificile.

Design Compact și Instalare Simplă

Camerele au un design mic și compact, fiind ușor de montat pe diverse vehicule. Bracket-urile metalice de prindere asigură o instalare sigură și stabilă, iar procesul de instalare este simplu și rapid.

Performanțe Tehnice

Cu o luminozitate minimă de 0 lucși, camerele pot funcționa în condiții de iluminare extrem de scăzută. Sistemul TV NTSC, senzorul de imagine color CMOS și rezoluția de 420 TV lines oferă o imagine clară și detaliată. Camerele sunt proiectate să funcționeze atât la 12V cât și la 24V, fiind compatibile cu o varietate de vehicule.

Conținutul Pachetului

Pachetul complet include toate accesoriile necesare pentru o instalare și utilizare eficientă:

  • 2 Camere Marșarier pe Cablu cu Infraroșu – Asigură o vizibilitate excelentă în timpul manevrelor de mers înapoi.
  • Display LCD de 7″ cu Cablu Video – Oferă o imagine clară și detaliată a zonelor monitorizate de camere.
  • 2 Cabluri Video de 10m – Permit o conectare flexibilă și facilă a camerelor la display.
  • Telecomandă – Facilități de control la distanță pentru o operare convenabilă.
  • Suport de Montare – Asigură o instalare sigură și stabilă a display-ului.
  • Cabluri de Alimentare – Asigură alimentarea necesară pentru camere și display.
  • Manual de Utilizare – Instrucțiuni detaliate pentru instalare și operare.

Kitul Monitor de 7″ cu 2 Camere Marșarier este soluția perfectă pentru a îmbunătăți siguranța și vizibilitatea vehiculelor mari. Cu specificații tehnice avansate, un design robust și o instalare simplă, acest kit oferă performanțe fiabile și durabile. Indiferent de tipul de vehicul – camion, autocar, rulotă sau utilaje industriale – acest kit va transforma manevrele de parcare și mers înapoi într-o experiență sigură și confortabilă. Investește în siguranța ta și a vehiculului tău cu acest kit de înaltă calitate.