Eko Group și Elei.ro – Un Parteneriat Inovator pentru Avansarea Tehnologiilor de Închirieri Auto și Automatizare AI

EkoGroup

EkoGroup

Eduard Petrescu, CEO-ul Eko Group, își exprimă felicitările către Ovidiu Cioflan și Ioana Pintea pentru încheierea unui contract semnificativ cu Elei.ro. Acest parteneriat marchează o etapă nouă în inovație și tehnologie, reunind expertiza Eko Group în servicii de presă, automatizare AI și aplicația unică de generare a clienților prin LinkedIn, cu viziunea Elei.ro în domeniul închirierilor auto de lux.

„Suntem încântați să colaborăm cu Elei.ro, un lider recunoscut în piața de închirieri auto de lux. Acest parteneriat ne permite să îmbinăm tehnologia avansată cu servicii de clasă mondială, oferind soluții inovatoare și personalizate”, a declarat Eduard Petrescu.

Prin acest acord, Eko Group va furniza Elei.ro servicii de presă de ultimă oră și soluții de automatizare AI, îmbunătățind astfel experiența clienților și eficientizând procesele interne ale companiei. Mai mult, aplicația de generare a clienților prin LinkedIn dezvoltată de Eko Group va juca un rol crucial în extinderea prezenței Elei.ro pe piața digitală și în atragerea de noi clienți.

Inovație și Accesibilitate în Închirieri Auto de Lux – Elei.ro

Elei.ro, liderul pieței de închirieri auto de lux din București, revoluționează industria prin oferirea de închirieri auto pe termen scurt și mediu, de până la doi ani, cu avans zero. CEO-ul companiei, Cuibari Eusebi, explică importanța acestei inițiative în contextul nevoilor moderne de mobilitate și flexibilitate.

Cu o flotă impresionantă ce include modele precum Lamborghini Huracan EVO și Mercedes Benz G 63 AMG, Elei.ro își extinde serviciile, permițând clienților să se bucure de mașini de lux fără constrângerile financiare obișnuite. Această abordare unică pe piața auto românească îndepărtează barierele financiare, oferind libertate și accesibilitate în închirierea de mașini de lux.

Pe lângă mașinile de lux, Elei.ro oferă și servicii suplimentare precum transferuri la aeroport și șoferi privați pentru evenimente, punând accent pe calitatea serviciilor și satisfacția clienților.

Această nouă ofertă vine într-un moment crucial pentru piața auto, adaptându-se la schimbările economice globale și la nevoile consumatorilor de mobilitate flexibilă. Cuibari Eusebi subliniază angajamentul Elei.ro de a combina luxul cu accesibilitatea, redefinind astfel standardele pieței de închirieri auto.

Prin parteneriatul cu Eko Group, Elei.ro își consolidează poziția pe piața de închirieri auto, integrând tehnologia avansată și inovația în serviciile sale. Acest acord subliniază angajamentul ambelor companii de a oferi soluții inovatoare și personalizate, stabilind noi standarde în industria auto și tehnologia digitală.