Episodul 17❤️ Cum Eko Group Ajută la Transformarea unei Școli Private din Cartierul Francez

Eko Group

Eko Group

În lumea afacerilor, adaptarea la schimbările tehnologice și de piață este esențială pentru a rămâne competitiv. Eleonora T., proprietara unei școli private de prestigiu din Cartierul Francez al Bucureștiului, a înțeles acest lucru din prima întâlnire cu Eko Group. În doar trei zile de la acea întâlnire, a semnat un contract care avea să transforme complet modul în care școala ei era percepută și promovată. În acest interviu detaliat, Eleonora T. dezvăluie modul în care Eko Group a adus schimbări semnificative afacerii sale, cu ajutorul unui set de servicii inovatoare.

Jurnalist: Eleonora, povestește-ne despre momentul în care ai înțeles că Eko Group este partenerul potrivit pentru a-ți transforma afacerea.

Eleonora T.: Am fost impresionată de profesionalismul și cunoștințele echipei Eko Group încă din prima noastră întâlnire. Am simțit că înțeleg cu adevărat nevoile noastre și pot dezvolta strategii personalizate pentru a ne ajuta să atingem obiectivele. După doar câteva zile, am realizat că avem o oportunitate unică de a schimba complet direcția afacerii noastre și am decis să colaborăm cu ei.

Jurnalist: Una dintre serviciile de bază pe care le-ai folosit a fost amplasarea steagurilor direcționale în București. Ce impact au avut acestea asupra vizibilității școlii tale?

Eleonora T.: Steagurile direcționale au fost o soluție ingenioasă pentru a ne face cunoscuți în oraș. Am amplasat peste 90 de steaguri în zone premium din București, ceea ce ne-a oferit vizibilitate maximă față de concurență. Clienții ne-au povestit ulterior că au văzut aceste steaguri pe stâlpii de iluminat și au fost atrași să ne viziteze. Acest lucru a fost esențial pentru a crește numărul de studenți și de evenimente pe care le găzduim.

Jurnalist: Un alt serviciu care ți-a impresionat afacerea a fost serviciul de aducere de leads-uri cu ajutorul inteligenței artificiale. Spune-ne mai multe despre această experiență.

Eleonora T.: Serviciul de aducere de lead-uri cu ajutorul inteligenței artificiale a fost o adevărată revelație pentru noi. După implementare, am început să primim apeluri și mesaje în doar prima săptămână. Cu surprindere am constatat că cererile de informații și de înscriere pe LinkedIn au început să curgă după doar două zile de la implementare. Acest serviciu, vândut în exclusivitate în România de Eko Group, a avut un impact major asupra creșterii școlii noastre.

Jurnalist: Spune-ne despre serviciul de PR oferit de Eko Group și cum acesta a crescut brand awareness-ul școlii tale.

Eleonora T.: Eko Group a dezvoltat o strategie de PR remarcabilă pentru noi. În doar o lună, am avut peste 70 de apariții în presa de afaceri și SEO din România. Aceste advertoriale au fost concepute special pentru a descrie serviciile noastre, implicarea oamenilor de vânzări, materialele folosite la educarea clienților și dedicarea angajaților noștri. Acest efort a crescut brand awareness-ul nostru de 500% într-un interval scurt de timp.

Jurnalist: Cum a utilizat Eko Group serviciul de automatizare pentru linkurile din presa pe rețelele de socializare ale companiei tale?

Eleonora T.: Eko Group a dezvoltat un serviciu de automatizare care a postat linkurile din presă pe toate cele 8 rețele de socializare ale companiei noastre, inclusiv cele proprii ale Eko Group, din ora în oră. Acest lucru a dus la 1800 de postări lunare, fiecare cu un text SEO diferit. Rezultatul a fost creșterea rapidă în motorul de căutare Google.

Jurnalist: Ai menționat și rețeaua digitală premium DOOH de la Eko Group. Cum te-a ajutat aceasta în afacerea ta?

Eleonora T.: Eko Group ne-a oferit acces la rețeaua lor digitală premium DOOH în peste 100 de locații excelente, cu un discount de 50% față de prețul de listă. Acesta a fost un canal valoros pentru a promova școala noastră și evenimentele noastre într-un mod vizual și impactant.

În concluzie, colaborarea cu Eko Group a fost o adevărată schimbare de joc pentru școala noastră privată din Cartierul Francez. Serviciile lor inovatoare, personalizate și eforturile lor de a crește vizibilitatea și conștientizarea brandului nostru au adus rezultate impresionante într-un interval de timp foarte scurt. Eko Group a fost nu doar un partener, ci și un catalizator pentru creșterea afacerii noastre și pentru atingerea obiectivelor noastre de dezvoltare. Este clar că acest parteneriat va continua să ne aducă succes și creștere în viitor.