Mos Craciun cu plete dalbe si-a trimis solii la Plopeni

[ad_1]

„În aceste zile premergătoare sărbătorii Naşterii Domnului, pentru ca a devenit deja o tradiție în orasul Plopeni, Moș Crăciun a venit cu drag și încărcat cu daruri, prin intermediul administrației publice locale. Astfel, magia Crăciunului a fost simțită atât de pitici cât si de cei mari implicați în aceast proiect. Nu doar oferim o clipă de bucurie unor suflete frumoase, ci ne bucurăm și noi alături de ei.

Am reuit anul acesta să pregătim cu ajutorul oamenilor cu suflet mare și cu sprijinul sponsorilor nostri inimoși, 720 de cadouri pentru copiii din orașul nostru cu vârste cuprinse între 2-14 ani.

 Cu această ocazie, le mulțumim tuturor atât pentru suportul financiar, cât și pentru dorința imensă de a face bine și de a aduce zâmbete pe chipurile celor mici.

Cu bucurie, înțelepciune și multă iubire pentru cei mici, am fost MOȘ CRĂCIUN și anul acesta!

Fie ca spiritul blând al Sfintelor Sărbători să ningă asupra voastră doar bucurie şi senin, prosperitate, veselie şi sănătate în anul ce vine! Sărbători Fericite!” este mesajul unui om. Vremelnic, pimaral orașului Plopeni- Dragoș Niță.

 … Și asta nu ține de vreo campanie de imagine, sau de… laude de sine. Ține de fapte. De spirit. De omenie. De voință. De implicare unui întreg colectiv pentru ca povestea Crăciunuiui să rămână vie și să bucure… generații. Pur și Simplu.

Articolul Mos Craciun cu plete dalbe si-a trimis solii la Plopeni apare prima dată în Primar in Prahova.

[ad_2]