UPG Ploiesti a primit Premiul ,,Cheia Stabilității” pentru domeniul EDUCAȚIE

[ad_1]

Federația Patronală Petrol-Gaze a organizat, în data de 12 decembrie 2022, la Bucuresti, cea de-a treia ediție a Galei Gaz de România-Cheia Stabilității, ce marchează 30 de ani de activitate FPPG.

În cadrul acestei Gale, organizatorii au declarat: „Dorim să promovăm realizările industriei, dar și să celebrăm modele demne de urmat de întreaga societate românească, cum este Universitatea de Petrol și Gaze. Dorim să facem remarcate realizările constante ale instituției dumneavoastră și sperăm că veți accepta premiul ,,Cheia Stabilității”, pentru domeniul EDUCAȚIE, acordat Universității Petrol și Gaze din Ploiești.”

Universitatea Petrol – Gaze din Ploiești a fost reprezentată la acest eveniment de rectorul universității, conf. univ. dr. ing. Alin Diniță, căruia i s–a înmânat premiul „Cheia Stabilității” pentru domeniul EDUCAȚIE.

Articolul UPG Ploiesti a primit Premiul ,,Cheia Stabilității” pentru domeniul EDUCAȚIE a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]