Materialele de top care garanteaza eficienta unor balize directionale (P)

[ad_1]

Lucrarile de modernizare sau amenajare a infrastructurii stradale sunt o necesitate si trebuie desfasurate cu regularitate, de catre experti in domeniu. Daca ai o firma care se ocupa de astfel de proiecte, este foarte important sa apelezi la metode si tehnici de lucru caracterizate de doua elemente principale: eficienta si siguranta. 

Daca eficienta este dictata de priceperea personalului de lucru, precum si de calitatea echipamentelor si a utilajelor utilizate, siguranta trebuie sa fie garantata prin metodele de protectie luate pe parcursul desfasurarii lucrarilor. 

Printre cele mai utile semnalizatoare rutiere sunt diversele modele de balize directionale. Afla din acest articol din ce materiale sunt produse balizele de calitate si de unde le poti cumpara pe cele mai performante. 

Balize directionale: din ce materiale trebuie sa fie produse?

Din punct de vedere al dimensiunii, exista doua variante de balize directionale: normale si mini. In versiunea normala sau standard, aceste semnalizatoare au inaltimi de 100 sau 80 cm si latimi de 25, respectiv 20 cm. In functie de amploarea lucrarilor care se desfasoara pe carosabil sau pe trotuar, poate fi aleasa si varianta mini.

Aceasta alternativa are latime de 13 cm si inaltime de 30 cm. Variantele mici sunt potrivite pentru sapaturile care nu se intind pe o suprafata foarte mare si care, de regula, se desfasoara in zone fara trafic in viteza, asa cum sunt trotuarele. Orice varianta ai alege, este important sa prioritizezi calitatea materialului din care sunt fabricate balizele.

In primul rand panoul este foarte important, deoarece acesta este cea mai extinsa parte a corpului semnalizatorului. Cele mai performante modele sunt produse din PVC plastifat. Acesta este un material rezistent la umezeala si la actiunea altor factori de mediu. In acelasi timp, el garanteaza deplasarea si depozitarea facila a semnalizatoarelor. 

Un alt material utilizat este folia reflectorizanta. Aceasta trebuie sa fie din clasa 1 si poate fi aplicata pe ambele fete ale semnalizatorului. Folia este garantul faptului ca participantii la trafic observa din timp existenta marcajelor. De asemenea, ea adera foarte bine la PVC-ul plastifiat.

Nu in ultimul rand, la producerea semnalizatoarelor de acest fel care sunt cu adevarat calitative se utilizeaza si cauciuc termoplastic, precum si otel. Aceste materiale sunt utilizate pentru producerea suportului de fixare, care trebuie sa confere stabilitate semnalizatorului si rezistenta in conditii de precipitatii sau vant puternic. Atat aceste materiale, cat si PVC-ul plastifat nu pot provoca pagube majore, in caz de impact. 

In magazinul online VESTA gasesti modele variate de balize directionale, de dimensiuni diferite. Acestea sunt utile pentru a oferi participantilor la trafic indicatiile de care au nevoie in asa fel incat sa circule in siguranta chiar si in preajma zonelor in care se desfasoara lucrari. 

Balizele sunt produse din materiale de cea mai buna calitate, care le garanteaza atat rezistenta si stabilitatea, cat si vizibilitatea de la distante suficient de mari in asa fel incat participantii la trafic sa se poata adapta corect si din timp conditiilor de drum. 

Balizele de la VESTA sunt o varianta foarte buna si pentru ca sunt usir de transportat, depozitat si montat. Alege sa investesti in solutii de calitate si sa iti desfasori lucrarile in cele mai bune si sigure conditii.

Articolul Materialele de top care garanteaza eficienta unor balize directionale (P) apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link