Alegerea celui mai bun apartament pentru tine (P)

[ad_1]

Decizia de a ne cumpara o casa nu este una pe care o facem peste noapte si careia nu ii acordam o atentie deosebita, dat fiind faptul ca este vorba despre o achizitie, o investitie, pe care nu o putem acoperi integral incat din start si pentru care in cele mai multe cazuri se fac imprumuturi bancare. Astfel, fie ca este vorba despre un apartament vechi sau unul nou sau o casa veche sau una noua, ceva mai mici sau mai mari, standard sau de lux, dorim sa obtinem ceva cat mai bun calitativ, in materie de eficienta, siguranta si rezistenta in timp.

Principalele aspecte care ne intereseaza si care ar trebui de altfel sa ne intereseze in cazul unui apartament sunt legate de instalatiile electrice, sanitare si de orice alt tip, de la cele din apartament pana la cele comune, conducte si racorduri care se regula se gasesc pe casele scarilor sau in mijlocul blocurilor pe diverse coloane. In timp ce se unele aspecte ne putem ocupa, precum modificarea peretilor, inlocuirea de ferestre, usi sau alte lucruri, nu este atat de usor in cazul unei instalatii care este adanc incastrata in pereti sau podele sau nu este incastrata suficient si poate afecta atat vizual cat si din punct de vedere al eficientei. Putem include aici atat apartamentele deja construite de mult timp, care au avut inaintea noastra alti proprietari cat si pe cele noi, la cheie.

Exista numeroase cartiere nou construite sau inca in constructie in multe orase si zone ale tarii, in zone cheie insa nu toate sunt realizate atat de bine si nu ofera standardul necesar al unei vieti bune. Sunt utilizate materiale de slaba calitate, nu sunt realizate testari si analiza ale solului pe care se construieste, al nivelului de rezistenta si siguranta, printre multe altele. Si din pacate multe persoane nu iau in calcul toate acestea aspecte si  sunt atrase de preturile mici sau de zona in care acestea de afla.

Pe de alta parte, avem si cartiere care sunt foarte bine realizate, asa cum este cazul spatiului rezidential President Residence din Craiova. Cu blocuri de apartamente deja ridicate si locuite precum si cu alte blocuri aflate in conctructie, acesta ofera o noua definitie stadardelor de locuit.

Puteti gasi toate informatiile necesare despre zona, conditii si preturi legate de apartamente Presidentresidence.ro in Craiova direct de pe site-ul nostru sa va puteti convinge cu ochii vostri direct in cadrul compexului. Va punem la dispozitie apartamente de tip studio, cu doua camere si cu trei camere, la cele mai inalte standarde ale calitatii si sigurantei.

Aflat la doar cateva minute de centrul orasului si cu numerose repere de interes in jur, de la institutii de invatamant, medicale sau comerciale, este o zona care merita exploatata la maxim pentru a le oferi rezidentilor doar cele mai bune rezultate. Fara alte obstacole in zona, etajele superioare ofera o priveliste foarte fumoasa si completa a orasului, in special gratie balcoanelor foarte spatioase, care se intind in cazul unor apartamente pe lungimea intregii camere. Clientii pot opta pentru balcoane inchise cu sticla securizata, beton sau grilaj metalic. Standardul ridicat al constructiei impreuna cu designul si finisajele de calitate creaza o atmosfera de exclusivitate, modernism si siguranta. Gama variata a materialelor de exceptie si atentia la detalii ofera o experienta aparte de confort si relaxare.

La nivelul constructiei blocurilor, avem in vedere urmatoarele aspecte:

 • Structura in cadre de beton armat
 • Zidarii exterioare din BCA 40 cm cu termosistem inclus
 • Zidarii interioare din BCA
 • Hidroizolatii terase si acoperis
 • Vopsele decorative
 • Tamplarie PVC Salamander 5 camere, sticla tripan 4 Seasons, feronerie Roto

In timp ce pentru interior am ales solutii de cea mai buna calitate:

 • Instalatii sanitare, termice, electrice
 • Centrala termica in condensatie
 • Incalzire in pardoseala
 • Preechipare aer conditionat
 • Contorizare individuala
 • Obiecte sanitare
 • Conexiuni internet, cablu TV

Prin compartimentarile interioare generoase imbinate cu spatiile mari vitrate sunt gandite astfel incat sa genereze un ambient placut si cat mai multa lumina naturala. President a fost gandit special pentru a satisface nevoile tuturor persoanelor care sunt in cautarea unui camin, de aceea va punem la dispozitie un numar diversificat de tipuri de apartamente.

President Residence are la baza mai mult decat dorinta de construi simple spatii de locuit si mai degraba dorinta de a le oferi rezidentilor ocazia de a avea o locuinta cu adevarat speciala, pe care sa o poata numi „acasa” din toate punctele de vedere, intr-o zona cheia a orasului unde nu este nevoie sa se deplaseze prea departe pentru nicio necesitate care ar putea aparea.

Nu este nevoie de interventia unui agent imobiliar care sa intermedieze negocierile dintre cumparator si vanzator si care mai apoi sa perceapa diverse comisioane si alte sume de bani precum si realizarea de multe alte documente in plus ci putem intra in cotact direct cu reprezentantii President cu care de altfel putem incheia si un contact in eventualitatea achizitionarii unui apartament.

In cazul oricarui apartament, clientii pot alege inca din start dintre doua optiuni, Standard si Premium, prin care locuinta lor sa fie realizata. Putem intelege inca din start ca optiuni mai bune ofera pachetul Premium, nu in ceea ce priveste calitatea materialelor utilizate cat mai degraba al dotarilor, asemeni incalzirii in pardoseala, care in pachetul standard nu este inclusa. Asta nu inseamna ca in timp nu se pot face aceste ajustari de catre proprietari doar ca poate la costuri mai mari.

Articolul Alegerea celui mai bun apartament pentru tine (P) a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link