Descinderi de anvergura in trei comune prahovene! FURT DE CARBURANTI!Marți dimineață, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova – Serviciul de Ordine Publică au pus în executare 4 mandate de percheziție domiciliară, la sediul unei societăți comerciale și la domiciliile a trei persoane, în comunele Brazi, Bărcănești și Târgșoru Vechi, într-o cauză penală în care se efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat de carburanți, din autocisterne.

Video- https://www.youtube.com/watch?v=CPf2d7iXh5I

În urma descinderilor, 3 persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție, pentru audieri și 7 persoane vor fi citate.

Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada septembrie-octombrie 2022, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din autocisterne, diverse cantități de carburant, pe care le-ar fi transportat către diverși beneficiari.

PRECIZARE: Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Articolul Descinderi de anvergura in trei comune prahovene! FURT DE CARBURANTI! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.Source link

Previous post Pana la finele saptamanii, vine apa calda in Ploiesti! Chiar… vine?!
Next post Ambasadorul Extraordinar si Plenipotentiar al Regatului Thailanda, in vizita la Ploiesti