Din nou la intalnire cu ploiestenii si nu numai: mestera Mariuca Ciripoiu din  Izvoarele

[ad_1]

Ce bucurie să o reîntânim la inspiratul Târg dedicat meșteșugurilor tradiționale pe Măriuca Ciripoiu, din Izvoarele. Meșteră din generația ceva mai tânără, încântă cu atât mai mult cu cât își armonizează atât de plin, de efervescent, vârsta c tradiția, cu asumarea unui destin nobil pe care mai degrabă îl găsim cel mai adesea în rândul meșterilor „albiți” în truda lor…

Ei bine, POFTIȚI la Târg! Pofiți să o cunoașteți sau… să o reîntâlniți pe Măriuca Izvoarelor, să cunoașteți minunatele personaje pictate cu tâlc pe linguri, pe obiecte de artizanat lucrate cu migală, să-I cunoașteți și să vă bucurați de tablourile și de miniaturile sale care „fură” inima oricui prin frumusețe, culoare, inspirație…

Vorbim aici tot despre muncă, despre har, despre bucuria asumării meșeteșugului ca destin.

 V-o umple sufletele, nu doar privirile!  

NU UITAȚI: Artizani din toate colțurile țării și-au dat întâlnire la Ploiești, în acest weekend, pentru a ne prezenta o frumoasă pagină din bogata tradiție românească.

 Veți avea parte de demonstrații ale meșteșugurilor care i-au făcut renumiți atât în țară, cât și peste hotare, le veți putea afla poveștile, dar aveți ocazia să și achiziționați produse unicat, lucrate cu multă migală, pricepere, dar, mai ales, pasiune.

Articolul Din nou la intalnire cu ploiestenii si nu numai: mestera Mariuca Ciripoiu din  Izvoarele a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link