Tamas pleaca de la PETROLUL!FC Petrolul și jucătorul Gabriel Tamaș au ajuns, astăzi, la un acord privind rezilierea angajamentului semnat înainte de startul acestui sezon, fără pretenții din partea vreuneia dintre părți. Anunțul vinedin partae oficialilor clubului.

„Gabi Tamaș a fost cel care a solicitat încheierea colaborării, a fost alegerea lui! Noi am luat act de decizia lui, ne-am întâlnit astăzi, ne-am înțeles în termenii unei despărțiri amiabile, iar mâine urmează să parafăm actele. Îi mulțumim pentru activitatea depusă pe parcursul celor patru luni petrecute aici și îi urmăm succes mai departe”, a precizat președintele FC Petrolul Ploiești, Costel Lazăr.

Venit în luna iunie la Petrolul, Tamaș (38 ani) a fost integralist în acest sezon, evoluând în 14 partide (13 în Superliga și 1 în Cupa României), în care a marcat și de două ori. Afost o bună perioadă jucător la FCSB.

Articolul Tamas pleaca de la PETROLUL! a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.Source link

Previous post Persoanele care nu fac dovada calitatii de asigurat se pot inscrie pe lista unui medic de familie in mod liber ales
Next post A FOST PERICOL URIAS la cativa pasi de Ploiesti: INCENDIU intr-o zona cu rezervoare cu reziduuri petroliere