Pieton accidentat mortal la Puchenii Mari

[ad_1]

Încă o tragedie s-a produs pe o șosea din Prahova, în noaptea de joi spre vineri, mai precis ăn jurul orei 2.00.

 Accidentul mortal, căci despreașa ceva vorbim, a zduncinat liniștea localității Puchenii Mari. Evenimentul s-a produs pe DN1, zonă, de altfel, intens crculaă la ori oră din zi sau noapte. Un bărbat care traversa drumul național a fost izbit în plin de un autoturism.

Potrivit IPJ Prahova, accidentul s-a produs în jurul orei 02.00. Polițiștii Serviciului Rutier Prahova, au fost sesizați cu privire la faptul că, pe DN1 Puchenii Mari, în zona km 46+800, s-a produs un accident rutier, spldat, din nefericire, cu decesul unei persoane.

La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 43 de ani, din comuna Bucov, în calitate de pieton, în timp ce se deplasa pe partea carosabilă, ar fi fost acroșat de un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 48 de ani.

În urma impactului violent, pietonul nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire. Potrivit primele cercetări efectuate de polițiști la locul tragediei au indicat faptul că victima traversa drumul național printr-un loc nepermis.

Conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost, însă, negativ.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

foto: ziare.com

Articolul Pieton accidentat mortal la Puchenii Mari a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link