Doi fotbalisti de la Petrolul Ploiesti au fost convocati la loturile nationale

[ad_1]

„Căpitanul” Valentin Țicu și mijlocașul Mario Bratu, jucători produși 100% de către Petrolul Ploiești, au primit convocările pentru acțiunile pe care echipele naționale „U21” și „U20” ale României le au programate în această perioadă.

Astfel, Țicu va face parte din lotul reprezentativei „U21”, cea care își continuă pregătirile pentru turneul final al Campionatului European de anul viitor, selecționata pregătită de către Emil Săndoi urmând să dispute jocurile amicale cu Spania (23 septembrie, Cluj) și Țările de Jos (28 septembrie, Cluj).  Vali Țicu, jucătorul din Superliga cu cele mai multe centrări expediate, conform indicelui Instat, este, de altfel, un obișnuit al „tricolorilor mici”, având trei prezențe adunate, pe parcursul anului trecut, în tricoul reprezentativei „U21”.

La rândul său, Mario Bratu revine la naționala „U20”, pentru jocurile amicale cu echipele similare ale Cehiei (22 septembrie, Chomutov) și Germaniei (28 septembrie, Arad). Mijlocașul „lupilor” a participat și la precedentele acțiuni ale „tricolorilor” „U20”, fiind prezent pe teren în meciurile cu Norvegia și Elveția, disputate în primăvara acestui an.

Articolul Doi fotbalisti de la Petrolul Ploiesti au fost convocati la loturile nationale a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link