Acord de colaborare intre CCI Prahova si Camera de Comert a Romaniei din Singapore, semnat la Bucuresti

[ad_1]

Marti, 20 septembrie 2022, Aurelian Gogulescu – Presedintele CCI Prahova a semnat, la Bucuresti, un Acord de Colaborare cu Camera de Comert a Romaniei din Singapore – RoCham, reprezentata de Remus Pasca – Vicepresedinte si Sam Ong – Presedinte.

Evenimentul a avut loc in cadrul unei ceremonii oficiale, organizata cu ocazia vizitei in Romania a unei delegatii de oameni de afaceri din Singapore si va pune bazele dezvoltarii unor parteneriate bilaterale institutionale, comerciale si investitionale.

In noul context geopolitic, aceasta initiativa are o semnificatie deosebita deoarece creeaza cadrul necesar extinderii relatiilor de business între România şi Singapore precum si alte ţări din zona ASEAN (Asociaţia naţiunilor din sud-estul Asiei). In acelasi timp, este o continuare fireasca a activitatii constante a CCI Prahova de a sprijini firmele prahovene in relatie cu partenerii din Singapore, printr-o serie de actiuni sau colaborari institutionale derulate de-a lungul timpului si parteneriate stabilite deja cu International Enterprise Singapore, Clubul de Presa din Singapore sau Singapore Manufacturing Federation, cu aceasta din urma fiind de altfel semnat si un alt Acord de Colaborare in anul 2018.

Camera de Comerţ a României (RoCham), cu sediul in Singapore, a fost infiintata anul acesta de oameni de afaceri români şi singaporezi. Inaugurarea a avut loc pe data de 3 iunie 2022, cu participarea fondatorilor, a reprezentanţilor Ambasadei României in Singapore şi a Enterprise Singapore, agenţia guvernamentală locală care are ca atribuţii dezvoltarea antreprenorială, precum şi a numeroşi alţi oameni de afaceri.

Articolul Acord de colaborare intre CCI Prahova si Camera de Comert a Romaniei din Singapore, semnat la Bucuresti apare prima dată în Bucuresti Business – Despre afaceri. Zi de zi.

[ad_2]

Source link