5 motive să începi un curs de unghii cu gel toamna aceasta

[ad_1]

Ești o persoană creativă, cu atenție la detalii, căreia îi place să fie la curent cu noile trenduri în materie de frumusețe? Fă-ți curaj și învață lucruri noi pentru a păși într-o carieră din care se câștigă bine, iar programul este flexibil!

Poți deveni tehnician de unghii indiferent dacă ești femeie sau bărbat, dacă ai 19 sau 60 de ani. Important este să-ți placă domeniul și să dorești să-i afli toate secretele!

Ce înveți la un curs de unghii cu gel

Un curs de unghii cu gel te învață abilitățile esențiale pe care orice tehnician de acest fel ar trebui să le cunoască, astfel încât să le ofere clienților o manichiură sau o pedichiură de calitate, care rezistă bine și are un finisaj impecabil.

În cadrul cursului, vei descoperi lucruri utile despre normele de sănătate, igienă și siguranța pe care trebuie să le respecți când oferi astfel de servicii, cum să pregătești unghia naturală pentru tratament, cum aplici gelul, cum să pictezi pe gel,  cum să-l îndepărtezi de pe unghie și vei primi și sfaturi despre îngrijirea ulterioară.

De ce să urmezi un astfel de curs?

Fie că ești student(ă) și vrei să începi de la zero o carieră în domeniu sau că vrei să te reorientezi din punct de vedere profesional, după o experiență îndelungată pe altă nișă, poți opta pentru o carieră ca tehnician de unghii.

Sunt unele persoane care își desfășoară activitatea de acasă, fără calificarea necesară, doar cu informații din auzite sau de pe internet. In mod clar, o astfel de abordare a meseriei este greșită! Un specialist cu studii în domeniu poate să le ofere clienților săi servicii de foarte bună calitate, beneficiind de pregătirea necesară prin intermediul profesioniștilor recunoscuți, ceea ce nu se poate spune despre un așa-zis tehnician care face totul „după ureche!”. Așadar, dacă vrei să fii profesionist, învață de la profesioniști!

Iată câteva motive pentru care să te înscrii la un curs de Unghii false – stilist protezist unghii cu gel:

  • O meserie de viitor

Această meserie a cunoscut o adevărată înflorire în România în ultimii ani, bucurându-se de o cerere substanțială pe piață! Și pentru că există cerere, este nevoie de ofertă, adică de forță de muncă specializată în domeniu. Saloanele de înfrumusețare postează frecvent anunțuri de angajare care vizează specialiștii în manichiura sau pedichiura cu gel, iar asta îți oferă siguranța că dacă te înscrii la un curs, vei putea și profesa fără griji, pe termen lung.

  • Nu-ți vor lipsi clienții

În ziua de astăzi, foarte multe adolescente și femei adulte optează pentru unghiile cu gel, pentru se păstrează până la 4 săptămâni, fără să mai fie nevoite să depună efort pentru refacerea sau întreținerea ei. Așadar, nu trebuie să ai emoții că nu-ți vei găsi clienți! Important este să te specializezi și să te perfecționezi constant, învățând lucruri noi și tehnici actuale. În privința veniturilor, acestea sunt unele consistente, în comparație cu alte joburi.

  • Îți exprimi creativitatea

În fiecare om există un mic artist, care tânjește să iasă la iveală. În această meserie ești cu atât mai apreciat de clienți dacă ai idei creative, dacă știi să pictezi modele interesante, să adaugi accesorii care să dea o notă inedită manichiurii și ești deschis la lucruri noi.

  • Tratamente pentru tine

Un alt avantaj al unui curs de unghii cu gel este că vei putea tu însăți să te răsfeți cu mai multe opțiuni de manichiură/pedichiură, în funcție de ocazie, de starea de spirit sau de preferințe.

  • Un pas către propria afacere

Nu doar că te vei putea angaja cu ușurință într-un salon, pe baza diplomei și a experienței acumulate la un curs de unghii cu gel, dar acesta este un pas important și în cazul în care vrei să-ți înființezi o firmă sau un PFA pentru a oferi astfel de servicii.

In concluzie, un astfel de curs este o poartă către împlinirea viselor tale, exersarea creativității și către venituri constante. Începe această călătorie apelând la o academie acreditată, alcătuită din profesioniști! (P)

Articolul 5 motive să începi un curs de unghii cu gel toamna aceasta a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link